Rólunk

Mobilhálózat telepítés és fejlesztés

A Signalon Kft. teljes körű mobilhálózat telepítéssel és fejlesztéssel foglalkozik, amely magában foglalja a rádiós hálózatok kiépítését illetve az átviteli technikát is.

Cégünk az átviteli technika területén széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal bír, ám munkáinkat főként a mobil távközlési hálózat kiépítése teszi ki, vagyis a teljes hálózat bővítése mellett komplett cserék elvégzése is a napjaink szerves részét képezi. Ezen feladatok – a teljesség igénye nélkül -, úgymint antennák, erősítők és komplett fogadó eszközök cseréje, felszerelése valamint tápellátási eszközök beszerelése, cseréje. 

Természetesen a vasszerelési és egyéb kiegészítő munkálatok (pl.: antenna tartó cseréje, bővítése) is a tevékenységi körünkbe tartoznak.

 

Vállalatunk alkalmazásában szakképzett ipari alpinisták, villanyszerelők és segédmunkások dolgoznak.

Az alábbi rendszerek ismeretében mindenre kiterjedő szaktudással és tapasztalattal rendelkezünk

Berendezések

Telenor Magyarország

Berendezések

Vodafone Magyarország, T-mobile Ausztria, Vodafone Németország, Telefónica Németország

Berendezések

T-mobile Magyarország, Deutsche Telekom Németország

Berendezések

A1 Ausztria

Kun Szabolcs

Ügyvezető igazgató

Vállalatunk alapítója több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, gyengeáramú rendszer ismerete 2009-re nyúlik vissza. Ekkor biztonsági megfigyelő kamera és riasztó rendszerek, beléptető illetve tűzjelző rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozott.

Szabolcs mindhárom vezető távközlési szolgáltató hálózatát megismerte hazánkban, mobil távközlési hálózatok telepítésével és fejlesztésével kapcsolatos ismereteit először a Telenor, majd 2013-tól a Vodafone hálózatában szerezte meg. Alvállalkozóként a T-Mobile hálózatában is tevékenykedett.

Külföldi munkatapasztalata 2018-ban indult. Először Ausztriában vállalt kivitelezési projekteket, majd 2019-től kizárólag Németországban dolgozott. A Signalon Kft.-t 2019-ben alapította, a vállalkozás mindmáig a német piacon tevékeny.

Cégünk jelenleg a Vodafone és a Telefónica Germany hálózatában telepíti és fejleszti a német mobilhálózatot.

Partnereink

További partnerek

Sim International Kft.
ReconNetwork s.r.o.
Think Word Kft.
Pro Catedra Kft.
Epicom Magyarorszag Kft.